عمده کپسول آتشنشانی

 عمده کپسول اتش نشانی | نازل ترین قیمت

فروش عمده کپسول آتشنشانی در مرکز اطفاء حریق ایمن صنعت آسیا با نازل ترین قیمت انجام می شود.

کپسول های آتش نشانی تحت کنترل شما مشتریان عزیز و استاندارد آتش نشانی توزیع میگردد.

کپسول آتش نشانی یکی از مهم ترین و ضروری ترین تجهیزات مورد نیاز برای هر ساختمان می باشد. اهمیت این کپسول ها به گونه ای است که کپسول های آتش نشانی از لازمه های هر ساختمان یا مکان عمومی، محسوب می شود. این کپسول ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام دارای کاربری مخصوص به خود است.
برای برخورداری کپسول ها از ایمنی و کارایی مناسب می بایست کپسول ها از مقاومت بالایی برخوردار باشند. در صورتی که تمایل به خرید عمده کپسول آتشنشانی به صورت عمده دارید می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا شما را در روند خرید این محصول یاری کنند.

شرکت پخش کپسول آتش نشانی

ایمن صنعت آسیا شرکت پخش عمده کپسول آتشنشانی نزدیک 20 سال است که در زمینه واردات و فروش تجهیزات ایمنی و آتش‌نشانی فعالیت خود را آغاز نمونده است. شرکت ایمن صنعت آسیا در حال حاضر انواع عمده کپسول آتشنشانی در برند و با محتویات مختلف را به فروش می رساند. کپسول های موجود با کنترل مشتریان و استاندارد های آتش نشانی توزیع می شود.

شما از طریق ارتباط با واحد فروش شرکت می توانید نسبت به خرید این محصولات اقدام کنید. از مهم ترین مزیت هایی که می تواند خریداران کپسول آتش نشانی را ترغیب به خرید عمده این محصولات نماید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فروش کپسول آتش نشانی با قیمت مناسب
  • کیفیت بالا و تضمین شده محصولات ایمن صنعت آسیا
  • ارائه خدمات مرتبط با کپسول آتش نشانی همچون شارژ انواع کپسول آتش نشانی با برخورداری از کیفیت بالا
  • همه کپسول ها از مهر استاندارد برخوردار می باشند
  • ارائه مشاوره قبل از خرید برای کسانی که برای خرید محصول مد نظرشان ن به مشاوره نیاز دارند

برای استعلام قیمت عمده کپسول آتشنشانی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

عمده کپسول آتشنشانی
عمده کپسول آتشنشانی

انواع کپسول آتش نشانی از لحاظ وزن

با توجه به مساحت محل نصب کپسول و حجم و نوع مواد قابل اشتعال موجود در محیط می توان وزن کپسول آتش نشانی را مشخص نمود. کپسول های آتش نشانی معمولاً تا وزن های 12 الی 14 کیلوگرم به صورت دستی و در وزن های بیشتر به صورت چرخدار طراحی شده اند. هرچه وزن کپسول بیشتر باشد ، سطح پوشش آن (یعنی مساحتی که خاموش کننده قادر به اطفاء حریق می باشد) نیز بیشتر است.

طبق استاندارد ، کپسول هایی که دارای وزن کمتر از 18 کیلوگرم می باشد را در ارتفاع 1 متر و بیشتر از 18 کیلوگرم را در ارتفاع 1.5 متر نصب می کنند به طوری که سر کپسول در این ارتفاع قرار بگیرد.برای اطلاع بیشتر در خصوص استاندارد نصب کپسول آتش نشانی این مطلب می تواند به شما کمک کند.

معرفی اجزای کپسول آتش نشانی

عموماً کپسول های آتشنشانی دارای قسمت های زیر است :

  • یک بدنه استوانه ای که داخل آن بسته به نوع کپسول ، پودر ، آب ، و یا گاز CO2 تحت فشار وجود دارد.
  • دسته نگهدارنده که جهت جابه جایی کپسول از آن استفاده می شود.
  • پین که به صورت یک سوزن بین اهرم و دسته قرار می گیرد و تا از پلمپ خود جدا نشود امکان خروج محتویات داخل سیلندر را نمی دهد.
  • اهرم یا ضامن که با فشار دادن آن پس از بیرون کشیدن پین باعث خروج محتویات کپسول می شود.
  • شیلنگ هدایت کننده که باعث افزایش سرعت مواد و هدایت دقیق آن به روی آتش می شود. در کپسول های CO2 به صورت شیپور مانند می باشد.

رنگ کپسول آتش نشانی

کپسول های آتش نشانی در گذشته معمولاً با رنگ های مختلفی نشان داده می شدند تا کاربر بتواند به طور سریع از کپسول مناسب استفاده نماید. مثلاً کپسولهای با محتوای آب به رنگ قرم ، کپسول های CO2 به رنگ سیاه ، کپسول های حاوی پودر به رنگ آبی و کپسول های بیوورسال به رنگ سبز می باشند. اما در ایران معمولا اکثر کپسول ها به رنگ قرمز بوده و تفاوت هر کدام را به صورت نواری رنگی بر روی بدنه آن مشخص می کنند.

کاربرد انواع کپسول آتش نشانی

در هنگام استفاده از کپسول آتش نشانی لازم است حتماً به نوع کپسول دقت کرد. زیرا کاربرد کپسول های آتش نشانی با هم متفاوت بوده و با توجه به  انواع آتش نوع کپسول مورد نیاز نیز متفاوت است. در زیر به کاربرد انواع کپسول آتش نشانی اشاره شده است :

کپسول آتش نشانی co2

کاربرد کپسول CO2 بیشتر در اماکن سربسته و برای حریق های الکتریکی و تجهیزات الکترونیکی استفاده می شود، زیرا هادی الکتریسیته نیست و تأثیری بر روی اینگونه وسایل باقی نمی گذارد.

حتی الامکان از به کار بردن این نوع کپسول ها در فضای باز خودداری نمایید. زیرا باعث پراکندگی گاز و کاهش اثربخشی آن می شود. با توجه به اینکه قدرت پرتاب آن بین 2تا 4 متر می باشد ، می بایست تا حد امکان به آتش نزدیک شد. حداقل زمان تخلیه این خاموش کننده ها حدود 16 ثانیه است. صورتی که کمتر از 10 درصد آن استفاده شده باشد می توان مجدداً از آن استفاده نمود. ازاین نوع کپسول برای اطفاء حریق نوع B و C استفاده می شود.

کپسول آتش نشانی آبی (آب و گاز)

جهت تأمین فشار در این نوع کپسول از گاز CO2 در داخل یک کارتریج استفاده می کنند.

این نوع خاموش کننده غیرقابل کنترل است یعنی در صورت خارج شدن گاز از کارتریج امکان استفاده مجدد از آن وجود ندارد.حد اقل مدت زمان تخلیه آن حدود 60 ثانیه است. از این نوع کپسول برای اطفاء حریق لوازم چوبی ، کارتن ، مبلمان ، فرش و … استفاده می شود.این نوع کپسول مناسب برای اطفاء حریق نوع A می باشد.

کپسول آتش نشانی فوم

کپسول فوم با نواری خردلی به دور آن برای اطفاء حریق مایعات استفاده می شود.

فوم مانند آب بر روی برخی کالاها مانند تجهیزات برقی و یا کاغذی اثر نامطلوب داشته و نباید از آن استفاده نمود. کاربرد این نوع کپسول نسبت به سایر خاموش کننده ها کمتر بوده اما بهترین خاموش کننده جهت اطفاء مایعات قابل اشعال می باشد. فوم به سرعت سطح مایع را پوشانده و با جلوگیری کردن از رسیدن اکسیژن مانع گسترش آن می شود. این نوع کپسول مناسب برای اطفاء حریق نوع B می باشد.+

عمده کپسول آتشنشانی
عمده کپسول آتشنشانی

کپسول آتش نشانی پودری (پودر و گاز )

از این نوع کپسول برای اطفاء هر نوع حریقی استفاده می شود. اما مؤثرترین کاربرد آن برای خاموش کردن حریق مایعات و فلزات است.

تفاوت عمده این نوع کپسول ها در نوع پودری است که در آن ها استفاده می شود که توضیحات آن در مقاله انواع پودر آتش نشانی آورده شده است. این نوع کپسول مناسب است برای حریق های با وسعت زیاد، مایعات اشتعال زا، منشأ الکتریکی و گازهای اشتعال زا. این نوع کپسول مناسب برای اطفاء حریق نوع A، B،C و D می باشد.

کپسول آتش نشانی بیوورسال

کپسول های بیوورسال دارای ویژگیهای زیربوده و مناسب برای اطفاء حریق های جامدات و مایعات قابل اشتعال نظیر کاغذ ، پارچه، پلاستیک، چوب، روغن ها، گازوئیل و تینر می باشد :

  • دوستدار محیط زیست
  • عدم بازگشت شعله
  • عدم خورندگی
  • توانایی بسیار بالا در خاموش کردت آتش های پر حجم
  • غیر فعال کننده هر 4 عامل اصلی انتشار حریق (اکسیژن-حرارت-سوخت-زنجیره آتش)

این نوع کپسول مناسب برای اطفاء حریق نوع   A و  B می باشد.

تفاوت کپسول آتش نشانی co2  و پودری

دو نوع تفاوت برای این دو کپسول وجود دارد یکی تفاوت از نظر ظاهری و دیگری تفاوت از نظر کاربری. از نظر ظاهری کپسول CO2 یک سیلندر بدون داشتن خط جوش بر روی بدنه آن بوده و دهانه خروج آن به شکل قیف می باشد ولی کپسول پودری اینگونه نیست. از نظر کاربردی، کپسول های پودری کاربری بیشتری داشته و برای انواع مختلف آتش کاربرد دارد، درحالی که کپسول CO2 مناسب برای حریق های الکتریکی و مایعات اشتعال زا می باشد.

تماس تلفنی

بستن
مقایسه